Uitzenden

Wikipedia: uitzenden is bemiddeling tussen mensen die (tijdelijk) werk zoeken (de flexwerker) en bedrijven die (tijdelijk) mensen nodig hebben (de inlener).

Het meest flexibele dienstverband dat Personal Partners te bieden heeft is het uitzenden.Bij deze variant profiteert u van goed opgeleide, gemotiveerde, en direct inzetbare flexwerkers waarvan u alleen de gewerkte uren betaalt. Aangezien wij voldoen aan alle wettelijke eisen loopt u verder ook geen enkele werkgeversrisico's. Personal Partners ontzorgt het gehele traject: van werving, selectie, personeelsadministratie tot het uitbetalen van de salarissen. Dat bespaart u veel tijd, energie, administratieve rompslomp en kunt u zich richten op datgene waar u u goed in bent; ondernemen!.

Goede terugkoppeling is belangrijk


Inzicht, overzicht en toezicht van het proces rondom uw flexibel personel is belangrijk. Net als het binden,boeien, begeleiden en evalueren van uw flexwerkers. Dit alles doen wij uiteraard voor u! Om de hoogste kwaliteit te garanderen zullen we u ook vragen naar uw mening als het gaat om de samenwerking en onze dienstverlening binnen het personal parnership. Wij streven er namelijk naar u zo goed en zo volledig mogelijk van dienst te zijn. Zodat u zich kunt blijven richten op het belangrijkste: uw onderneming.

Wilt u de voordelen van uitzenden bespreken dan komen wij deze graag bij u bespreken. U kunt hiervoor contact opnemen met ons op 0591-394833.