Werving & Selectie

Wikipedia: Werving en selectie, ook wel Recruitment genoemd, verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk, in lijn met de strategie en doelstellingen van een organisatie of onderneming. Het is onderdeel van het personeelsbeleid van een onderneming of openbare dienst dat soms wordt uitbesteed aan dienstverleners actief in arbeidsbemiddeling. Een goed werving- en selectieproces is strategisch belangrijk voor ondernemingen om concurrerend te blijven, doordat het onderscheid wordt gemaakt door het talent dat aanwezig is, en heeft een directe impact op bedrijfsresultaten.

 

 

Gemotiveerde flexwerkers via Personal Partners

Personal Partners beschikt over een zeer groot en divers personeelsbestand. Een database vol gekwalificeerde en gemotiveerde flexwerkers, allen met hun eigen ervaring. Het is voor ons dan ook eenvoudig precies die kandidaat te vinden, waar u behoefte aan heeft. Wij doen de eerste selectie, voeren de intake-gesprekken en stellen alleen dié kandidaten voor, die voldoen aan de door u gestelde voorwaarden. Met deze werkwijze willen wij u al het werk rondom de aanname van geschikte nieuwe medewerkers uit handen nemen!
Bent u op zoek naar een geschikte kandidaat dan helpen wij u graag, u kunt hiervoor altijd contact zoeken met 0591-394833.