Global Recruitment

Voor steeds meer opdrachtgevers halen wij flexwerkers uit andere (vaak Europese) landen. Het gaat om productieve en gemotiveerde mensen. Personal Partners verzorgt daarbij het complete traject: van werving, selectie, vervoer, huisvesting, begeleiding, (eventuele) opleiding tot betaling. Een volstrekt veilige, prettige en snelle manier om aan die medewerkers of specialisten te komen waar u behoefte aan heeft.

Personeel vanuit alle windstreken


Onze selectieprocedure is streng. Want mensen die wij van ver halen, moeten zonder onderbreking en extra rompslomp meteen bij u aan de slag kunnen. Wij sluiten van te voren alle mogelijke gevaren en risico's uit. U kunt rekenen op de ervaring, inzet en betrokkenheid van onze flexwerkers. We begeleiden de vakmensen in hun eigen taal en zorgen ervoor dat er geen aanpassingsmoeilijkheden zijn. Vanuit onze eigen vestiging in Polen hebben wij de afgelopen jaren al bijna 1000 flexwerkers begeleid! Heeft u meer dan 4 krachten nodig voor minimaal 6 weken, dan is Personal Partners uw internationale partner bij uitstek.

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden van Global Recruitment voor uw bedrijf bespreken dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen op 0591-394833.