Werknemers

“Zoek een baan die bij jou past, en je hoeft nooit meer te werken!”Wikipedia:
Werken is het aanbrengen van wenselijk geachte veranderingen in de omgeving door menselijke activiteit. Werk kan zowel lichamelijk als geestelijk zijn.

Wenselijk geachte veranderingen, oftewel het creëren van toegevoegde waarde voor zowel de mens als de organisatie, dat is waar PPE als HR-dienstverlener in wil voorzien.

Jij als mens zoekt de grenzen van jouw mogelijkheden, met als doel het maximale uit jezelf te halen. Jij als mens zoekt zekerheid in combinatie met een gevoel van financiële vrijheid, stabiliteit en toch ook flexibiliteit, routine en toch ook verandering. Jij als mens zoekt een persoonlijke partner die jou daarmee helpt, jij als mens zoekt ons…………. En weet je wat; wij als PPE zoeken jou!

PPE onderscheidt zich als HR-dienstverlener door jou in eerste instantie als mens te behandelen. Daarnaast ben je voor ons een gewaardeerde klant, en wordt het voortbestaan van PPE door jouw applaus bepaald én betaald!

Jij als mens bent in één ding het allerbeste, wat niemand anders beter kan; namelijk jezelf zijn, en wij als PPE doen datgene wat wij het allerbeste kunnen; een uitdaging zoeken die bij jou past.

PPE doet dat via werving&selectie, uitzenden, detacheren, payrollen, interne- en externe mobiliteitstrajecten.

PPE: "mensENwerk"